Laatupäällikkö

08.05.2024

Metlab Oy on Tampereella toimiva, yksityinen, valmistajista ja raaka-ainetoimittajista riippumaton materiaalitestauksen ja tutkimuksen edelläkävijä. Metlab Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T027, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. rikkova aineenkoetus, perusaine- ja hitsauskokeet, alkuaineanalyysit, metallografia, korroosiokokeet, materiaalitutkimus ja vaurioanalyysit. Yrityksen kantavana arvona on asiakaslähtöisyys ja joustava palvelu.

Etsimällämme henkilöllä on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus tekniikan alalta. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi korkeakoulu- tai yliopistotutkinto tekniikan tai kemian alalta. Tehtävän suorittamiseen tarvitaan suomen kielen lisäksi vähintään englannin hyvää hallintaa. Muu kielitaito ja testauslaboratorioiden akkreditointivaatimusstandardin SFS-EN ISO /IEC 17025 tuntemus katsotaan eduksi.

Laatupäällikön tehtävien menestyksekkäässä hoidossa edellytetään kykyä ymmärtää kokonaisuuksia, analyyttistä toimintatapaa ja järjestelmällisyyttä. Akkreditoidun testauslaboratorion toiminta perustuu standardien pohjalle, joten niiden sujuva käyttäminen, hakeminen sekä tulkinta ovat tärkeitä laatupäällikön tehtävien sujuvassa hoidossa.

Jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös totuttujen toimintatapojen kehittämistä ja sinnikkyyttä muutoksien eteenpäin viemisessä.

Laatupäällikkönä koordinoit ja vastaat mm. seuraavien asioiden toteuttamisesta Metlab Oy:n muun henkilöstön avulla:

– laatukäsikirjan ja laatujärjestelmän ylläpito

– yhteistyö ulkoisten auditoijien kanssa

– sisäisten auditointien suunnittelu ja toteuttaminen

– prosessien ja toimintatapojen kehittäminen yhdessä yrityksen johdon kanssa

Laatupäällikön tehtävien lisäksi tehtävään valitulta edellytetään myös laboratorion testaus- ja tutkimustoimintaan osallistumista omien taustojen mukaisilla vahvuusalueilla. Muut tehtävät voivat olla esimerkiksi toimeksiantojen testauslaajuuden määrittely standardien ja tilauskohtaisten erittelyiden avulla, yhteydenpito asiakkaiden kanssa, tutkimuksien suoritus tai ohjaus sekä tulosten raportointi suullisesti ja kirjallisesti.  Tehtävään valittavan henkilön koulutus ja kokemus vaikuttavat muiden tehtävien sisältöön.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Jos kiinnostuit tarjoamastamme uramahdollisuudesta, laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla 31.05.2024 mennessä osoitteeseen:

rekry@metlab.fi