Laboratoriotyöntekijä

12.09.2023

Metlab Oy on Tampereella toimiva, yksityinen, valmistajista ja raaka-ainetoimittajista riippumaton materiaalitestauksen ja tutkimuksen edelläkävijä. Palveluvalikoimasta löytyy mm. rikkova aineenkoetus, alkuaineanalyysit, perusaine- ja hitsauskokeet, metallografia, korroosiokokeet, materiaalitutkimus ja vaurioanalyysit.

Yrityksen kantavana arvona on asiakaslähtöisyys ja joustava palvelu.

Haemme nyt laboratoriotyöntekijää, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimältämme henkilöltä toivotaan jo muutaman vuoden työkokemusta ja tehokasta asennetta sekä tarttuvaa otetta työhön.

Työtehtävät koostuvat metallografisten näytteiden valmistuksesta käsin, kemiallisista käsittelyistä, makro- ja mikrokuvauksista sekä muista laboratorion tehtävistä. Työn menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitset rautaista rutiininsietokykyä, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä innokasta, työhön tarttuvaa otetta.

Onnistut itsenäisessä työskentelyssä, mutta osaat toimia myös tiimissä hyvässä yhteishengessä. Olet valmis mukautumaan vaihtelevaan työkuormaan joustavasti, säilyttäen varman ja huolellisen otteen työn laatuun. Toivomme, että omaat sujuvan suomen kielen taidon.

Tehtävä täytetään mahdollisimman sopivan henkilön löydyttyä. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. 

Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla 30.09.2023 mennessä osoitteeseen rekry@metlab.fi 

Lisätietoa antaa sähköpostilla:
Tuotantopäällikkö
Joni Keivaara
joni.keivaara@metlab.fi