LABORATORIOINSINÖÖRI – rekrytointi

09.03.2022

Metlab Oy hakee materiaalitutkimuksen tiimiin LABORATORIOINSINÖÖRIÄ

Metlab Oy on Tampereella toimiva, yksityinen, valmistajista ja raaka-ainetoimittajista riippumaton materiaalitestauksen ja tutkimuksen edelläkävijä. Palveluvalikoimasta löytyy mm. rikkova aineenkoetus, perusaine- ja hitsauskokeet, alkuaineanalyysit, metallografia, korroosiokokeet, materiaalitutkimus ja vaurioanalyysit. Yrityksen kantavana arvona on asiakaslähtöisyys ja joustava palvelu.
 
Etsimällämme henkilöllä on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus materiaalitekniikan parista testaus-, tutkimus- tai tuotekehityspuolelta. Sopiva koulutus tehtävään on esim. materiaalitekniikan DI tai vastaava. Toimeksiantojen käsittelyssä ja yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa sekä raportoinnissa tarvitaan suomen kielen lisäksi vähintään englannin hyvää hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. 
Sujuva ja selkokielinen kirjallinen ulosanti on merkittävä tekijä työn hoitamisessa. 
 
Metlab Oy tarjoaa vaihtelevia työtehtäviä materiaalien tutkimuksen ja testauksen parissa, pääasiassa metallimateriaaleihin ja metallurgiaan liittyen. Laboratorioinsinöörin tehtäviin kuuluu mm. toimeksiantojen testauslaajuuden määrittely standardien ja tilauskohtaisten erittelyiden avulla, yhteydenpito asiakkaiden kanssa, eri testauksien/tutkimuksien suoritus tai ohjaus sekä tulosten raportointi suullisesti ja kirjallisesti.  
 
Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta useiden samanaikaisten toimeksiantojen läpiviemiseen ajoittain nopeastikin vaihtuvissa olosuhteissa. Pienyrityksen joustava toimintatapa edellyttää myös valmiutta tarttua monenlaisiin tehtäviin tilanteen mukaan. Tehtävään valittavan henkilön koulutus ja kokemus vaikuttavat tehtävän sisältöön. 
 
Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 
 
Jos kiinnostuit tarjoamastamme uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla 15.4.2022 mennessä osoitteeseen
rekry@metlab.fi 
 
Lisätietoja saat soittamalla arkena klo 9-12:
Minna Kotilainen 044 559 1202