LABORATORY WORKER – We are hiring!

25.08.2022

Metlab Oy on Tampereella toimiva, yksityinen, valmistajista ja raaka-ainetoimittajista riippumaton materiaalitestauksen ja tutkimuksen edelläkävijä. Palveluvalikoimasta löytyy mm. rikkova aineenkoetus, alkuaineanalyysit, perusaine- ja hitsauskokeet, metallografia, korroosiokokeet, materiaalitutkimus ja vaurioanalyysit.

Yrityksen kantavana arvona on asiakaslähtöisyys ja joustava palvelu.

Haemme nyt laboratoriotyöntekijää/laboranttia vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimältämme henkilöltä toivotaan jo vähintään muutaman vuoden työkokemusta laboratorioalalta. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi laborantin koulutus.

Työtehtävät koostuvat esimerkiksi metallografisten näytteiden valmistuksesta ja kemiallisista käsittelyistä, alkuaineanalyyseistä sekä muista laboratorion tehtävistä. Työn menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan rutiininsietokykyä, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä innokasta työhön tarttuvaa otetta.

Onnistut itsenäisessä työskentelyssä, mutta osaat toimia myös tiimissä hyvässä yhteishengessä. Olet valmis mukautumaan vaihtelevaan työkuormaan joustavasti, säilyttäen varman ja huolellisen otteen työn laatuun. Toivomme suomen kielen sujuvan osaamisen lisäksi myös englannin kielen taitoa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman sopivan henkilön löydyttyä. Viikottainen työaika on 37,5 tuntia.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla 16.09.2022 mennessä osoitteeseen rekry@metlab.fi 
Tiedusteluihin vastaa tuotantopäällikkö Joni Keivaara arkisin 9–12 välillä.
joni.keivaara@metlab.fi 
Puh. 050 466 5346